Krásný den, cvičky!
Rok se s rokem sešel, my jsme zralejší, krásnější a vycvicenější - a to se musí pořádně oslavit!
Proto bych vás ráda pozvala na oslavu nározek. Mým dárkem k 35. narozeninám je startující 13. rok s vámi a již 8. rok fungování@MOVE IN ZONE s.r.o. Dance & Fitness studio 😍!Slavit budeme v pátek 30.6.2023!
V 17:00 si zaposilujeme na Strongu a v 18:00 si dáme Zumba Toning!
Lekce budou v délce 45 minut a je nutné si vytvořit rezervaci. Kapacita dle počasí.
Pokud bude hezky, vemte si botky mimořádně na ven. Zacvičíme si na čerstvém ostravském vzduchu!
Dresscode: Pohádkové bytosti 😝
...už teď se těším!
P.S. děti vítány, ať si to taky užijí!
Účast potvrďte do fóra (zde pod článek) do komentu + případný počet dětí nebo jiného doprovodu 🙏🏼
Členové mají vstup ZDARMA, cvičky bez členství za symbolickou 100,- do kasičky za občerstvení. 🙃
Lekce budou FREE! - rezervace na ně pak v rez. systému!
Těším se na všechny aktivní i neaktivní fitnessačky! Doufám, že se k nám přidají i ty, které jsem dlouho neviděla.
30.6.2023 sportu a narozkám ZDAR!
🤩

Dorazim na tu 7. hodinu :-) tesim se :-* Lucy Bal.
Budu na značce 🥳
Ahojky dorazím a už se těším
Ahoj, dorazím na zumbu a trošku posedět....a jinak můžeme být všechny princezny!?😍🤣😉
Čusky, dorazím na VŠE 😁🤗
Ahojky ja prijedu, ale az kolem sedme, mam odpoledni a vzala jsem si pulden dovcu.
Také dorazím a moc se těším.
Jen ta pohádková bytost mě straší! 😂 Nějaký tip pro XL velikost?🤔🙈
Gejbrijela
Klarucha + dítě
Děkuji za pozvání, ale.....
Neee kecám! Dorazím!
Musím prolomit ten mýtus, že se Vám vyhýbám! Měla jsem jet na inventuru do Českých Budějovic, ale prdím na to, bo toto zní jako skvělá párty 🎉🤩. Dress code - challenge accepted✅🙈😆. Strong nedám, ale na zumbu se přihlásím, všemu rozumím, flašku beru, dítě neberu 😂🤜🤛🙈🤩
Já snad dorazím, ale později, zrovna večer přiletím z dovolené 🤩🥂🌊🌞 a přijdu sama s lahvi 🥂🫢